Automatizări pentru sere. Tendințe mondiale

Hoogendoorn si Philro Industrial Tendinte mondiale
  • În 2050, 9 miliarde de oameni vor avea nevoie să primească legume şi fructe sănătoase într-un mediu sigur
  • Continuând în acelaşi fel, vom avea nevoie de trei planete Pământ pentru a face faţă cererii
  • Apa, fertilizatorii, combustibilii fosili şi terenul agricol devin tot mai insuficiente
  • Normele  sunt tot mai dure în domeniile siguranţei alimentaţiei, calitatea acesteia şi mediul înconjurător
  • Schimbarea preferinţei clienţilor pentru produse sustenabile, cultivate local
Provocări:
  • Mai multe kilograme/ m2 pentru a menţine siguranţa hranei
  • Creşterea calităţii produsului cu utilizarea minimă a pesticidelor pentru a menţine siguranţa alimentară
  • Utilizarea eficientă a resurselor insuficiente precum combustibilii fosili, apa şi mineralele
  • Creşterea utilizării surselor de energie sustenabile (solară, bioenergie şi încălzire geotermală)
  • Scăderea emisiilor de carbon, contribuind astfel la reducerea globală a amprentei de carbon
Misiunea Hoogendorn si implicit a Philro Industrial

„Vrem să fim cel mai inovator producător de automatizări horticole la nivel mondial. Astfel, îi ajutăm pe cultivatori să obţină maximum de profit – cu utilizarea minimă a apei, energiei, mineralelor şi pesticidelor.”

Misiune (raţiunea existenţei noastre)
  • Prin inovaţie, putem întotdeauna să oferim soluţii de automatizare avansate pentru utilizarea pe termen lung (structură modulară, posibilităţi de modernizare)
  • Aceste soluţii cresc randamentul recoltei cu utilizarea optimă a terenului şi resurselor disponibile (combustibili, apă, energie, minerale) şi reduc utilizarea pesticidelor.
    Rezultatul: prin inovaţie, Hoogendoorn încearcă să ofere automatizări care uşurează viaţa cultivatorului iar Philro Industrial implementeaza in Romania aceste solutii.
Viziunea noastră

„Furnizând soluţii uşor de utilizat la nivel global şi răspândind cunoaşterea, stimulăm cultivatorii să obţină culturi de înaltă calitate respectând metode de producţie sustenabile şi responsabile.”

Afirmarea viziunii (ce am dori să realizăm pe termen mediu şi lung)
  • Soluţiile de automatizare uşor de utilizat permit cultivatorilor să beneficieze de toate caracteristicile (disponibile) ale produsului
  • Peste 45 de ani de experienţă în producţia sustenabilă şi responsabilă sunt împărtăşiţi antreprenorilor de pe noile pieţe
  • Prezenţa locală face automatizarea disponibilă cultivatorilor din întreaga lume
  • Rezultatul: creştere globală a produselor horticole de înaltă calitate şi reducerea emisiilor de carbon şi a utilizării apei, energiei şi pesticidelor.
Hoogendoorn si Philro Industrial Tendinte Mondiale si Teme de abordare

Hoogendoorn si Philro Industrial Tendinte Mondiale si Teme de abordare

Teme abordate in solutiile oferite de Hoogendoorn si Philro Industrial

Climă:

Soluţii pentru monitorizarea şi administrarea echipamentelor climatice, precum sisteme de încălzire, de răcire, de umbrire, de ventilaţie şi de iluminat.

Rezultat: condiţii de creştere optime, în care factorii de climă (temperatură, umiditate, conţinut de dioxid de carbon, cantitate de radiaţii) sunt corect echilibraţi pentru a produce o cultură sănătoasă.

Apă:

Soluţii pentru a regla irigaţiile în sere şi în culturile de la exterior, cum ar fi instalaţii de pulverizare, linii de aspersoare, sisteme cu picurare sau sisteme de inundare şi reflux

Rezultat: dozarea apei şi a cantităţii de fertilizatori în conformitate cu nevoile plantei pentru a reduce utilizarea surselor de apă (apă de ploaie, apă de puţ şi apă colectată).

Energie:

Soluţii pentru monitorizarea şi administrarea proceselor energetice în sere, cum ar fi încălzirea, iluminatul şi depozitarea la rece

Rezultat: cultura primeşte cantitatea adecvată de căldură, dioxid de carbon şi lumină de creştere cu utilizarea eficientă a surselor de energie, fosile sau nu (gaze naturale, electricitate, energie solară şi din biomasă, încălzire geotermală etc.).

Forţă de muncă şi producţie

Sistem de înregistrare care stochează toate informaţiile legate de muncă şi producţie şi face trasabile bolile şi dăunătorii

Rezultat: o mai bună înţelegere a proceselor afacerii, ceea ce ajută la reducerea costurilor şi la păstrarea siguranţei alimentare.