Detector de metale Vistus

Detector de metale Vistus  – Noua referinta in domeniul controlului calitatii

Cu seria Vistus ®, Sartorius stabilește noi standarde în ceea ce privește usurinta in utilizare și performanță. Seria Vistus ® atinge cel mai înalt nivel de performanță de detecție și fiabilitate datorită utilizării componentelor de cea mai buna calitate și a unui spectru foarte larg de frecvențe.

Aplicații versatile – tehnologie controlata printr-un procesor cu cuartz, multi-frecvență variind intre 6-10 kHz


Detectorul de metale Vistus ® oferă opțiunea de până la 3 frecvențe în 6-10 KHz gama de frecvențe și poate să funcționeze cu joasă, medie și înaltă frecvență, toate acestea fiind prezente intr-un singur dispozitiv. Acest lucru permite Vistus ® să fie utilizat pentru o gamă largă de produse cu specificitati complet diferite si oferă cele mai înalte sensibilitățile pentru toate metalele magnetice și nemagnetice.

Ușor de curățat – clasa de protecție IP65, IP69k-opțional

Fie că este utilizat în medii umede sau uscate, Vistus ® este proiectat pentru a rezista cu usurinta la curățare, folosind jeturi de apă de înaltă presiune.

Rapid si de incredere –  pana la 200 de produse
pot fi stocate în memorie

Vistus ® poate învăța în mod automat produse noi si poate salva toti parametrii necesari calibrarii. Acest lucru face foarte facila si rapida schimbarea de la un produs la altul in timpul productiei.

Simplu și ușor – concept de operare nou,
cu ecran tactil si display in culori de 5,7 inch

Fie ca esti administrator, manager de calitate, tehnician, manager de servicii sau operatorul de pe linia de producție, toti au cerințe specifice pentru sistemul de operare al detectorului de metale. Vistus ® oferă dialoguri specifice pentru toate aceste grupuri de utilizatori și reduce drastic complexitatea operarii detectorului de metale . Fiecare utilizator trebuie sa se conecteze cu o parolă specifică pentru a accesa sistemul și setările specifice nivelului de acces. Acestea pot include, printre altele, setări de touch screen, precum și limbajul folosit pentru dispozitiv.

Mai multe detalii despre acest tip de detector de metale gasiti accesand www.detectoaremetale.com!

Vistusbm0076d1-WH_6d58410b4e touch-screen-controllo-metal-detector-vistus-13-3detector de metale Vistus