Hoogendoorn, istorie, traditie si viitor

Hoogendoorn si Philro Industrial

Hoogendoorn, istorie, traditie si viitor, soluții integrate de automatizari pentru sere

 Sunteți în căutarea de soluții integrate de automatizare pentru sere care realizează producția vegetală optimă și o calitate superioara? Depuneti eforturi pentru utilizarea eficientă a apei, a substanței nutritive și a energiei? Doriți să aveți o perspectivă mai ampla în cultura și procesul afacerii, în scopul de a crește profitul companiei dvs.?

 Hoogendoorn creează soluții de automatizare durabile și ușor de utilizat pentru orice tip de afacere horticola din lume. Creșterea, continuitatea și inovarea sunt trei dintre coordonatele care se alfa în centrul atentiei noastre.

Hoogendoorn coopereaza strâns cu clienții, partenerii și universitățile din acest domeniu, cu privire la soluții horticole durabile care oferă o valoare adăugată pentru producția culturilor și profitul dvs. Cu soluțiile dezvoltate de Hoogendoorn, prin training specializat la implementare, recomandări, service și suport, vă oferim un pachet total pentru întregul proces de afaceri. Datorită rețelei de parteneri din întreaga lume, Hoogendoorn ofera soluții adaptate durabile si de calitate, solutii de încredere pentru orice afacere horticola.

Creăm soluții integrate total împreună cu partenerii nostri, pentru linistea si prosperitatea afacerii dvs!

Sediul Hoogendoorn

Sediul Hoogendoorn

Philro Industrial impreuna cu partenerii de la nivel mondial ai Hoogendoorn ofera solutii de automatizare durabile care coordonează perfect toate procesele și sistemele din orice organizație horticola. Software-ul modular asigură consumul eficient al resurselor disponibile, cum ar fi gazele naturale, îngrășămintele și apa. Prin aceasta, Hoogendoorn ajută clienții săi să reducă la minimum costurile (de energie) și emisiile de CO2 și sa creasca profitabilitatea culturilor.

Anii de experienta acumulata in intreaga lume au condus la o gamă completă de soluții  de performante integrate, care pot fi aplicate în orice afacere horticola din lume. Oferim soluții în domeniul gestionării climatice, gestionarea apei, solutii de gestionare a energiei dar si a informațiilor.

Hoogendoorn  ISTORIC

       Hoogendoorn a început in 1967 ca o mică companie de tehnică de instalare și a crescut pana in prezent într-o companie internațională de automatizare, activa la nivel mondial.

În 1974, Hoogendoorn a fost prima companie din lume care a intodus un calculator digital in domeniul horticol de pe piață. De atunci, Hoogendoorn a produs calculatoarele de proces cele mai avansate și sisteme de cultivare și de înregistrare a afacerilor din acest domeniu, care să contribuie la o abordare durabilă a apei, climei și energiei.
Prin rețeaua de parteneri distribuita pe fiecare continent, specialiștii Hoogendoorn sprijina toți clienții cu recomandări în cunoștință de produse, training si formare, furnizarea de servicii specializate. Împreună cu alte 11 afaceri puternice şi independente, grupul Hoogendoorn face parte din grupul Batenburg Techniek N. V.
Batenburg, şi-a clădit o poziţie financiară solidă (cifră de afaceri anuală de 161 milioane euro) si are angajaţi 850 profesionişti. Batenburg Tecnhiek N. V. este listat la Bursa de Valori Amsterdam (AEX).

1967       Înfiinţarea Hoogendoorn de către Henk Hoogendoorn
1974       Prima implementare din lume a computerului pentru climă
1998       Introducerea computerului pentru proces economic
2005       Deschiderea biroului canadian
2008       Introducerea Computerului de proces iSii
2012       Introducerea iSii compact
2013       Deschiderea biroului din China 

Partenerul si reprezentantul Hoogendoorn pentru Romania este Philro Industrial, si impreuna, prin încredere, transparență și flexibilitate, investim în relații pe termen lung cu clienții noștri. Hoogendoorn si Philro Industrial este mai mult decât doar furnizorul dumneavoastră; noi suntem de asemenea, partenerul dvs.

Hoogendoorn si Philro Industrial, DE CE:

Din nevoia tot mai mare de automatizare datorata creşterii populaţiei, a modificărilor climei şi a lipsei combustibililor fosili.

Hoogendoorn si Philro Industrial, CUM:

Prin inovaţie, răspândirea cunoaşterii şi reprezentante locale încercăm să îi încurajăm pe antreprenori să cultive sigur, eficient şi cu grijă faţă de mediul înconjurător.

Hoogendoorn si Philro Industrial, CE:

Automatizare personalizată, implementare, instruire, service local, helpdesk 24/7

         Hoogendoorn detine certificat Horti-Q
Acest certificat de calitate oferă certitudinea că toate echipamentele utilizate in solutiile abordate au fost produse în conformitate cu cerințe tehnice stricte și că acestea îndeplinesc standardele internaționale.
Produsele si solutiile noastre au o durată lungă de viață și sunt o investiție sigură pe termen lung.
Calculatorul de proces poate fi ușor actualizat cu cel mai recent software, astfel încât să puteți controla mereu procesele cu tehnologia cea mai eficientă și modernă.

Hoogendoorn si Philro Industrial

Hoogendoorn si Philro Industrial