Nomad – management și gestionare în timp real a informațiilor

Nomad - Sistemul de gestionare în timp real al informațiilor

Nomad – managementul si gestionarea în timp real a informațiilor, stocarea sigură a datelor

Nomad, sistemul de gestionare in timp real al informatiilor si stocarea sigura a datelor

Nomad este un sistem de management în timp real al informației, cu stocare sigură a datelor. Acesta poate fi folosit fără contactul direct cu plantele pentru a înregistra informații fiabile asupra forței de muncă, informatii de producție și de calitate.

Forța de muncă și de protecție a culturilor necesita costuri semnificative pentru antreprenorii din sectorul horticol. Performanța muncii și eficiența personalului determina prețul de cost al produsului intr-o mare măsură. La fel ca și viteza de reacție în cazul unor infestări.

Nomad - Sistemul de gestionare în timp real al informațiilor si stocare sigură a datelor

Nomad – Sistemul de gestionare în timp real al informațiilor si stocare sigură a datelor

Sistemul Wireless de management al informației în timp real Nomad vizualizează foarte precis toate datele actuale despre performanța personalului, cultivare și activitățile de recoltare, costurile de producție și starea de sănătate a culturilor dvs. Analizele realizate de sistemul Nomad va oferă o perspectivă reala a afacerii dvs și suportul necesar pentru planificarea strategica pe termen scurt și lung.

Înregistrarea informațiilor de muncă și producție

Prin dispozitivele sale de intrare si interfata sigura si prietenoasa Nomad inregistreaza manual sau prin intermediul componentelor Wireless (RFID) toate informațiile forței de muncă și de producție. Date precum numărul de culoar, numărul angajaților și activitatea de cultivare sunt înregistrate fără efort prin intermediul tastei individuale sau de grup.
Analizele Nomad vă arăta locațiile unde se poate implementa sau lucra cu mai puțin personal și care angajati desfășoară o activitate de cultivare mai eficienta. Acest lucru vă permite să salvați până la 15% din costurile forței de muncă fiind în măsură să determine personalul sa fie mai eficient. De asemenea, Nomad face posibilă introducerea de date despre boli si epidemii, cum ar fi locația (sectorul din sera) sau natura de infestare. Prin aceasta, cultura poate fi protejata mai eficient.

Nomad - Sistemul de gestionare în timp real al informațiilor

Nomad – Sistemul de gestionare în timp real al informațiilor