Verificator de greutate farmaceutic – Laetus

Verificator de greutate farmaceutic – Laetus

Premieră la Interpack

Verificatorul de greutate si serii pentru produse farmaceutice cu cea mai mica lungime!
Laetus, în cooperare cu Sartorius Intec, a dezvoltat un verificator de greutate farmaceutic compact. Cu cerințele de spațiu de mai puțin de un metru în linie, acesta reprezinta în prezent cea mai scurta combinație de pe piață. Soluții cu funcționalitate extinsă într-o carcasă compactă este ceea ce se cere atunci când spațiul este limitat intre liniile de ambalare.

Combinație impresionantă de tehnologii mature

La Interpack, MV-60 a fost prezentat publicului pentru prima dată. MV-60 combină tehnologia de înaltă precizie a unui cantar dinamic de la Sartorius Intec cu funcționalitatea extinsa S-TTS de la Laetus. Modulul integrat Mark & Verify  se ocupă de etichetarea cutiilor (ambalajelor) și de inspecția de serializare, în timp ce cântarul in flux se asigură că in interiorul pachetelor este ceea ce e consemnat pe cutie. Celula de cântărire integrata funcționează pe principiul decompensarii forței electromagnetice. Acest lucru asigură o înaltă precizie cu timpi foarte scurti de stabilizare, oferind în același timp cea mai mare acuratete posibila. Ca urmare, MV-60 este un plus remarcabil al familiei de produse Sartorius.

Sartorius a avut o prezenta consistenta la targul Interpack din Dusseldorf, desfasurat in luna mai, avand mai multe premiere, in afara sistemului Laetus. Acestia au prezentat publicului, de asemenea, noua gama de analizoare cu raze X, Diamond, mult mai compacta si cu un design mult imbunatatit, pastrand, in acelasi timp, rezultate exceptionale in materie de detectie ale generatiei anterioare.

Modulul de detectie Vistus care poate integra pana la 4 bobine diferite intr-o singura unitate de comanda a fost o alta noutate prezentata de cei de la Sartorius-Intec. Astfel, pentru linii de productie apropiate, nu este nevoie de achizitii multiple pentru detectoare de metale cu panouri de comanda separate, acestea putand fi integrate intr-un singur dispozitiv usor de folosit.

verificator de greutate farmaceutic1 verificator de greutate farmaceutic2 verificator de greutate farmaceutic