Buncare pentru cereale

buncare pentru cereale

       Buncare pentru cereale

Oferind protectie totala la intemperii si durabilitate impresionanta pe termen lung, buncarele de grane Standard-Corr de la Lambton sunt solutia perfecta pentru toate nevoile dumneavoastra. Buncarele Standard-Corr sunt disponibile in capacitati de la 1.600 pana la 77.000 busei, ramanand alegerea corecta de fiecare data cand calitatea sigura si valoarea pe termen lung sunt importante.
Buncarele de cereale Standard-Corr sunt disponibile in versiuni rigidizate si nerigidizate.

Caracteristicile buncarelor de cereale Lambton garanteaza tehnic fiabilitatea. Utilizarea acestor buncare pe tot mapamondul si in conditii climatice diverse argumenteaza increderea si flexibilitatea in raport cu necesitatile manipularii si depozitarii de cereale.

Dintre caracteristi amintim:
– acoperiş cu nervuri inalte in unghi de 30o sau 35o cu streasina iesita în afara 5 ½” si deschizatura pentru intrarea unui om.
– aerisiri in acoperis; grilaj de siguranta, plasa pentru protectie impotriva daunatorilor
– curatare simpla; imbinari cu blocare; garnitura stantata pentru a preveni umezeala
– panourile de acoperis sunt prevazute cu o buza extrudata pentru a impiedica apa de pe acoperis să intre in buncar.
– puncte de trecere cu ventilator Lambton sunt de constructie galvanizata rezistenta si nituita, fiind posibile in doua dimensiuni: cu ventilator 12”-18” sau cu ventilator 18”-28”
– punctele de trecere mari accepta ventilator axial şi centrifugal; punctul de trecere se potriveste intre doua buncare rigide; toate punctele de trecere functioneaza cu plenum 12”
– treapta pentru uşa buncarului este de constructie galvanizata rezistenta; ofera acces sigur si rezistent; este ca dotare standard pentru orice buncar
– scarile Lambton se adapteaza la toate dimensiunile de buncar; optional se instaleaza platforma de lucru si balustrade
– scarile pentru peretele lateral sunt disponibile pentru toate buncarele; inelele scarilor sunt din otel galvanizat pentru a preveni coroziunea.

Lambton ofera multe sisteme de podele, in functie de tipul de cereale sau de cerintele de aerare. Toate piesele podelei sunt galvanizate pentru rezistenta in timp si au un sistem de blocare unic pentru sustinere solida si reducerea miscarilor podelei. Podeaua Hawkeze este cea mai rezistenta oferita de Lambton. Este creata cu extruziuni alungite si nervuri ondulate adanci pe o suprafata bombata pentru maxima stabilitate. Este fabricata fara indepărtare de material in timpul procesului de formare.

Descarcatoarele Lambton Power Sweep sunt proiectate pentru descarcarea rapida a buncărului de cereale, fiind dotate cu jgheab sau tub. Toate descarcatoarele de buncar Lambton sunt livrate preasamblate asigurand precizia si usurinta de instalare.  Acestea sunt construite din otel galvanizat, cu spirala de mare viteza sub podea. Cutiile de viteze centrale pot fi separate. Au porti cu cremaliera si roata dintata.

Peretii laterali pot fi rigidizati sau nerigidizati; sunt construiti din tabla ondulata galvanizata G-90 4” cu un randament de minimum 50.000 lb. si rezistenta la intindere de minimum 65.000 lb. Foile peretelui inferior sunt nituite intr-un profil unghiular inferior, oferind o mai mare suprafata de etanseizare.
Elementele unice Lambton pentru rigidizare sunt rezistente, presate din otel galvanizat 12”, ceea ce depaseste standardele din domeniu. Toate suruburile de la buncarele de cereale Lambton sunt cu diametrul 3/8” si grad SAE 8,2 cu placare JS 500.

Lambton ofera doua dimensiuni de usi complete pentru acces in buncar de cereale:
– 66” pentru buncare de uscare sau stocare cu 9 inele sau mai puţin
– 44” pentru buncare de stocare cu 10 inele sau mai mult
– Ambele dimensiuni au usi interioare si exterioare
– Zavoarele din partea superioara si inferioara ale usii exterioare sunt conectate pentru o deschidere mai simpla, cu o singură mană
– Usa interioara are zavoare mari care usureaza inchiderea panourilor interioare
– Nu sunt folosite bare verticale
– Usile interioare se deschid complet, lipindu-se de peretele lateral al buncarului
– Cu ajutorul stifturilor conice, usile interioare pot fi etanseizate mai usor, iar imbinarea dintre stifturi si panouri este mai buna. Aceasta imbinare mai buna face ca usile pentru buncare de cereale Lambton sa fie extrem de rezistente.

Lambton Conveyor Ltd Canada si Philro Industrial, un parteneriat in sprijinul agricultorilor din Romania! 

descarca brosura: Buncare pentru cereale

Alte detalii, date si brosuri tehnice sunt disponibile pe site-ul nostru www.silozuri.com