Cantar rutier de tipul U

Cantarul rutier tip U reprezinta solutia premium pentru un cantar rutier.

Este un cantar rutier foarte rezistent, care are si o estetica deosebita fiind preferat de catre toti clientii care doresc in zona portilor de acces o varianta de cantar rutier suprateran, sigur si care sa arate foarte bine.

Structura de rezistenta are o sageata mai buna de 1:850, fiind extrem de solida si cu inertie foarte mare, ceea ce conduce la o stabilitate deosebita a indicatiei chiar in timp ce camionul se deplaseaza pe cantar.

Platformele de cantarire sunt compuse din 4 module din beton armat, realizate in fabrica proprie, sub un atent control al calitatii betonului, supus unui tratament special de aditivare. Aceste module sunt inteconectate print-un set de profile speciale tip HEB, acoperite la randul lor cu un set de gratare zincate.

Cantarul rutier poate fi transportat cu autocamioane standard si montat folosind o macara cu capacitate de ridicare uzuala.

Faptul ca structura de rezistenta se constituie din cele doua grinzi laterale permite o cale de rulare foarte joasa, la numai 20 de cm deasupra solului, lucru care conduce la o siguranta mare, rampe de acces foarte scurte si confort la accesul pe cantar.

Partea neplacuta care rezulta din aceasta usurinta si siguranta conferita de cantarul rutier tip U consta in lipsa de griji, dar si de atentie, cu care soferii traverseaza cantarul. Nu putine sunt situatiile in care grinzile laterale sunt atinse de cauciucurile camioanelor.

In ciuda acestui mic “neajuns” cantarul rutier tip U ramane favoritul tuturor clientilor premium: Adeplast, Alas, Alro, Astaldi, Butan Gas, Carmeuse, Continental, Heidelberg Cement, Holcim, Lafarge, OMV, Lukoil, si a altora.

Faptul ca modelul a fost comandat succesiv de clienti atat de importanti, dar si pictorialul atasat recomanda cantarul rutier tip U.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA AUTO POZE 001 AUTO POZE 003 AUTO POZE 004 AUTO POZE 008 AUTO POZE 009 Cantar auto U Cantar auto U1 Cantar auto U2 Cantar auto U3 Cantar auto U4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cantar auto U6