Cantar rutier ingropat

Ce este un cantar rutier ingropat?

Cantarul rutier ingropat ar trebui sa fie solutia finala de realizare a unui cantar rutier.

Este cel mai simplu design si evident de preferat din punct de vedere estetic oricarei variante supraterane.

Cantarul rutier ingropat reprezinta o tendinta in toate tarile occidentale. Din pacate, infrastructura de canalizare existenta in Romania, gradul redus de intretinere a curateniei drumurilor, dar si de civilizatie al conducatorilor auto au scos in evidenta deficientele acestui tip de sistem de cântarire si au impus modelul respectiv, cel putin deocamdata, ca pe un model secundar.

In cazul unor ploi torentiale, canalizarea, care ar trebui sa preia apele pluviale din cuva cantarului, refuleaza si inunda cuva. De multe ori noroiul rezultat de pe rotile camioanelor patrunde in subteran, in ciuda incercarilor de etansare a marginilor cantarului si implica o serie de complicatii pentru a fi recuperat. Nu in ultimul rand, incadrarea corecta pe cantar este destul de dificil de controlat si conduce in multe situatii la tentative de frauda.

Cantarul rutier ingropat se preteaza a fi amplasat in zone curate, atent intretinute, supravegheate, si unde estetica primeaza, pentru ca acest tip de cantar se incadreaza perfect in calea rutiera.

De-a lungul timpului, Philro Industrial a dezvoltat mai multe tipuri de cantare rutiere ingropate, oferind cea mai diversa gama constructiva. In functie de accesul la celulele de sarcina exista modele cu acces prin platforme, prin capace laterale sau chiar cu santuri laterale. Acestea s-a dorit a fi acoperite cu gratare metalice sau lasate chiar libere pentru o usoara curatire.

Modelul cel mai evoluat este cel cu acces prin platforma. Este cel mai mult pus in opera dintre modelele de cantare ingropate. Fundatia are o adancime redusa, celulele de sarcina fiind montate intr-o pozitie foarte inalta, ceea ce permite accesul simplu si asigurarea unei fiabilitati ridicate. Chiar si in cazul unei inundatii prelungite, echipamentul electronic nu este afectat.

Platformele de cântarire sunt din beton armat si sunt produse integral in fabrica. Pe marginea cantarului sunt montate garnituri din cauciuc care asigura un grad ridicat de etanseizare.

Ne dorim sa instalam cat mai multe cantare ingropate pentru ca sunt masura gradului de civilizatie rutiera.

Pentru gama completa de cantare rutiere, va invitam sa vizitati www.cantareauto.com !

cantar rutier ingropat cantar rutier ingropat6 OLYMPUS DIGITAL CAMERA cantar rutier ingropat5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA cantar rutier ingropat1