Cantare feroviare dinamice

Cantare feroviare dinamice

Fiecare domeniu de activitate isi are un produs de referinta la care se raporteaza toate produsele, un varf de gama. Instalatia de cantarire din mers vagoane CF (ICMV) este cu siguranta produsul suprem in materie de cantarire industriala de mare capacitate.

Philro Industrial nu este prima companie din Romania care l-a produs, dar doar pentru ca cei care au format-o au fost prea tineri.

Trebuie recunoscut faptul ca drumul a fost deschis de IRMEX in asociatie cu fosta companie de automatizari feroviare – ISAF. Chiar daca tarat de nivelul tehnologiei acelui moment, produsul a aratat ca este posibil si a incurajat proiectele viitoare.

Philro Industrial a fost insa cea care a impus standardul in domeniul cantaririi dinamice si a ramas singurul producator relevant de instalatii de cantarire din mers a vagoanelor CF.

Bazata pe un cantar feroviar standard compus dintr-o platforma de cantarire sau din doua, pentru cantarirea vagoanelor ce au incarcatura lichida, instalatia permite cantarirea din mers a vagoanelor CF avand viteza de pana la 10 km/h.

Identificarea vagoanelor si a locomotivelor se face folosind un sistem cu senzori inductivi.

Sistemul software este capabil sa identifice si sa elimine din convoi rezultatele cantaririlor locomotivelor sau al unor vagoane de legatura considerate nerelevante.

Montajul unei ICMV se face simplu, similar unui cantar feroviar standard, in numai cateva zile.

Vezi cantare feroviare fundatii !

Senzorii inductivi folositi permit detectia fiecarei roti, iar un algoritm sofisticat identifica tipul vagonului care se cantareste si decide care este momentul optim al cantaririi acestuia pe una sau pe ambele platforme ale cantarului.

In cazul vagoanelor incarcate cu materiale solide, asa cum este cazul carbunelui, cantarirea se face secvential, boghiu cu boghiu sau osie cu osie, rezultatul cantaririi fiecarui vagon fiind obtinut prin insumare.

In cazul vagoanelor ce au incarcatura lichida cantarirea se face cu vagonul aflat complet pe cantarul feroviar, fiind eliminate fenomenele de balansare a incarcaturii care conduc la erori majore.

Rezultatele sunt vizualizate, tiparite si arhivate pe o perioada echivalenta cu durata de viata a instalatiei.

Sunt disponibile optional valori necesare celor care supravegheaza infrastructura feroviara– greutatea de tip C-, dar si indicatii precise asupra gradului de uzura al bandajului rotilor vagonului CF.

Vezi identificare roti plate– link

Instalatia de cantarire din mers vagoane CF are optiunea de operare complet automata, asa cum este cazul unor sisteme instalate in rafinariile OMV sau Petromidia, de asemenea in combinatul chimic AZOMURES.

Sunt adaugate sisteme de identificate automata a seriilor vagonelor CF bazate pe camere video de mare performanta. Sistemul video de identificare este un produs dezvoltat de Philro Industrial si este deosebit de performant avand o rata de identificare si posibilitati autocorective care permit functionarea complet automata a instalatiei.

Instalatia de cantarire din mers vagoane CF este un produs romanesc premium pe care il au in dotare toti marii operatori industriali din tara.

Este certificat cu numarul CE Type approval Nr: RO T 058-M/ 006 I 2011

Vezi Aprobari!

cantare feroviare dinamice cantare feroviare dinamice1 cantare feroviare dinamice2 cantare feroviare dinamice3 cantare feroviare dinamice4 cantare feroviare dinamice5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA