Cantarul rutier – tip FLAT

 Cantarul rutier tip FLAT  reprezinta solutia standard pentru realizarea unui cantar rutier.

Nicio alta companie din Romania nu produce ceva similar si nici nu s-a apropiat prin vreunul dintre modelele sale de performanta si simplitatea acestui cantar rutier.

Este un cantar care se produce in modul cel mai simplu si care se instaleaza in cateva ore, dovada concreta fiind postata pe site-ul nostru printr-un material video.

Cantarul rutier tip FLAT a fost produs in sute de exemplare. In perioada de boom economic din 2008, dar si cea din anii in care HG1373 a impus un val de achizitii de cantare rutiere, Philro Industrial a atins performanta de A PRODUCE UN CANTAR RUTIER in FIECARE ZI!

Este un model fara balustrade pe margine, dar niciodata nu a fost semnalat un incident legat de accesul pe cantar din cauza precautiei cu care se ruleaza pe el. Acestea pot fi montate optional, dar doar cativa clienti au optat pentru ele.

Nu are repere metalice la vedere ceea ce face ca modelul sa fie permanent curat si fara rugina. Se poate curata de noroi in cateva minute si poate fi spalat cu furtunul sau cu orice aparat de curatare cu jet de apa.

A fost montat in locuri dintre cele mai dificile si nu a fost semnalata nicio defectiune.

Cantarul rutier tip FLAT este foarte simplu de produs. Presupune montarea unei armaturi metalice intr-o forma si umplerea acesteia cu beton. Din cauza betonului rapid si a aditivarii acestuia, dupa patru-cinci zile cantarul este ridicat si pregatit de livrare.

In fabrica noastra pot fi produse in paralel cinci astfel de cantare ceea ce ne permite sa avem un asemenea randament.

Cantarul rutier tip FLAT este usor de montat. Este necesara doar o macara de mare capacitate. Imbinarea celor doua platforme se face prin bolturi, iar asezarea acestora se face direct pe celule de sarcina. O echipa de montaj poate monta si realiza si rampele de acces intr-o singura zi.

Greutatea platformelor dau sistemului o inertie mare, stabilitatea indicatiei fiind imediata.

Cantarul rutier tip Flat a fost ales de foarte multi clienti in special pentru simplitatea, fiabilitatea si pretul de cost rezonabil.

Este un cantar foarte rezistent si precis datorita modului simplu de realizare  si a perfoarmantelor echipamentului electronic folosit.

Se bazeaza pe un principiu simplu: o structura din beton armat, realizata cu costuri mici, amplasata pe un echipament electronic premium.

Solutiile complementare presupun un echipament electronic ieftin si structura de rezistenta metalica sau chiar din beton armat, dar turnata local.

Noi credem ca diferenta intre o grinda de beton turnata in fabrica si una turnata in curtea clientului, pe o folie de plastic, face diferenta. Trebuie sa fim crezuti pentru ca noi am incercat ambele variante! Am renuntat la turnarea locala, desi nici acum 10 ani nu turnam pe o folie intr-un cofrag de lemn, ci foloseam un cofrag metalic autoportant.

In mod sigur in prezent nu se mai pune problema unei productii de serie ca acum 5 ani, dar modelul ramane cel mai bine vandut cantar rutier din Romania si se afla in continuare in topul preferintelor.

Cantar Rutier Tip FLAT Flat 4 Flat baza Flat1 Flat2 Flat3 Flat5