Realizarea fundatiei unui cantar rutier

 Cantar rutier – realizarea fundatiei

Fundatia unui cantar rutier este o constructie simpla si nu trebuie sa puna probleme niciunei echipe de constructii cu experienta.  In ciuda faptului ca sunt elementele cel mai putin vizibile in cazul unui cantar rutier, sunt extrem de importante, de calitatea fundatiei depinzand precizia si fiabilitatea, in special dupa ce trec primii ani de garantie, perioada in care toate sistemele sunt perfect functionale!

De regula clientii intampina probleme in a gasi o echipa serioasa de constructii care sa se implice in astfel de lucruri simple.

Tocmai pentru ca sunt simplu de realizat, ele par abordabile de catre oricine, iar de multe ori sunt alese echipe fara experienta, care compromit functionarea sistemului de cantarire rezultat. Cel mai rau lucru pentru client este acela ca permite eschivarea de responsabilitate atat a furnizorului sistemului de cantarire, cat si a echipei de constructii prin faptul ca fiecare invoca responsabilitatea celuilalt.

In general cantarele rutiere se instaleaza fie pe un drum existent, fie pe un teren natural sau in cele mai multe cazuri pe terenuri a caror structura geologica de detaliu este greu de obtinut.

Philro Industrial a impus un standard in materie de constructie a fundatiilor incercand de fiecare data sa convinga beneficiarul sa contracteze furnizarea acestor sisteme de cantarire in varianta „la cheie”.  Maniera de contractare in aceasta varianta favorizeaza doar producatorii seriosi, convinsi de calitatea si fiabilitatea produselor proprii. Un furnizor de slaba calitate va incerca de fiecare data sa implice beneficiarul sau terti in executia unor parti din lucrari, tocmai pentru a dispersa responsabilitatea si de a se eschiva de la asumarea ei.

Evident o fundatie a unui cantar rutier poate fi proiectata in mai multe moduri, iar solutiile de implementare pot fi diferite si evident cu costuri diferite. Philro Industrial executa pentru fiecare dintre sistemele instalate un proiect individual, vizat MLPAT, pe care si-l asuma inca de la inceput ca optiune constructiva proprie. De fiecare data s-a dorit reducerea gradului de disconfort creat clientului prin reducerea la minimum a perioadei si mai ales a anvergurii lucrarilor efectuate. Astfel au fost gandite o serie de elemente prefabricate: cuzineti, capete de rampe, rame de cofrag, sisteme ingenioase de cuplare a acestor repere pe perioada turnarii, astfel incat realizarea sa fie facuta prompt si cu costuri minime.

Important nu este sa faci o fundatie buna, ci sa faci rapid si cu costuri minime o fundatie foarte buna, iar in aceasta privinta Philro Industrial este o referinta pe piata din Romania

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFundatie cantar rutier (2)Fundatie cantar rutierOLYMPUS DIGITAL CAMERA