Silozuri de cereale Lambton Canada

Silozuri de cereale Lambton Canada

Silozuri de cereale Lambton Canada

Lambton Conveyor Ltd si Philro Industrial, parteneriat in constructia de silozuri de cereale pentru o agricultura moderna si eficienta in Romania.

Lambton Conveyor Ltd

Lambton Conveyor Ltd

           Infiintata inca din 1965 ca o afacere de familie, Lambton Conveyor Limited cu sediul in Wallaceburg Ontario, Canada, este un producător multinațional de echipamente si sisteme utilizate in depozitarea cerealelor, manipularea materialelor cerealiere, uscarea cerealelor, precum si echipamente specifice de alimentare.
Lambton Conveyor Ltd prin reprezentantul sau oficial pentru Romania, Philro Industrial, furnizeaza o linie continuă si o gama bogata de produse inovatoare și practice in acest domeniu. Solutiile oferite in zona cerealiera includ: elevatoare cu cupe, transportoare cu lanț, transportoare cu tub, transportoare șurub, accesorii pentru sisteme de flux, silozuri de cereale, descarcătoare pentru silozuri, uscătoare pentru silozuri, ecrane de curățare gravitaționale, mori de pelete, mori cu ciocane, mixere, racitoare, macinatori si alte echipamente personalizate, toate purtand marca si fiabilitatea renumita a echipamentelor Lambton Canada. Majoritatea echipamentelor produse de Lambton Conveyor Limited sunt fabricate din oțel galvanizat. Învelișul galvanizat asigură o durată lungă de viață și o întreținere usoara. De asemenea, cele mai multe produse sunt disponibile atat din oțel inoxidabil cat și din oțel moale vopsit sau la cerere în funcție de aplicația in care sunt utilizate.

           Philro Industrial, in calitate de partener al Lambton Conveyor Ltd Canada, asigura pe tot teritoriul Romaniei livrarea, montajul, instalarea si punerea in functiune a silozurilor de cereale si echipamentelor auxiliare utilizate in cadrul sistemelor de depozitare si manipulare cerealiera, fabricate de Lambton. De asemenea, compania noastra asigura garantia echipamentelor Lambton livrate si instalate precum si intretinerea acestora in perioada de garantie si post-garantie.

Echipamentele Lambton pot fi văzute în întreaga lume în diferite medii și aplicații.
Designul modular al echipamentelor Lambton oferă clienților noștri flexibilitate și eficiența in asamblare.
De la fermierii locali la procesatorii comerciali, Lambton Conveyor Ltd are reputația furnizarii de echipamente de înaltă calitate la costuri eficiente.

Silozuri Lambton

Silozuri Lambton

 

Alte detalii, date si brosuri tehnice complete sunt disponibile pe site-ul nostru www.silozuri.com

De asemenea, date tehnice ale produselor si echipamentelor pot fi descarcate si de pe site-ul companiei partenere din Canada Lambton Conveyor Limited de la adresa http://lambtonconveyor.com/