Cantare feroviare – descriere generala

Cantare feroviare

Cu mai mult de 250 de sisteme instalate, Philro Industrial este aleasă de fiecare dată când calitatea primează.

Fiind cel mai mare producator de cantare feroviare din Romania, Philro a stabilit etaloanele de performanta si calitate prin produse premium, fiabile si la un cost corect. Echipamentele electronice furnizate sunt produse in Germania de catre unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de cantarire la nivel mondial (Sartorius Gmbh). Platformele de cantarire sunt realizate in propria fabrica, fiind supuse unui control atent al standardului de calitate. De asemenea, aplicatia software este una proprie, realizata de catre departamentul Philro Industrial, astfel ca se poate adapta usor la cerintele dumneavoastra.

Platformele pentru sistemele de cântărire vagoane CF sunt proiectate pentru sarcini de 150t, au diverse forme constructive şi sunt extrem de compacte. Accesul la echipamentele de cântărire se face de la nivelul solului. Nu necesită întreţinere. Fundaţiile sunt compacte şi simplu de realizat.

Philro Industrial oferă soluţii complete de instalare, inclusiv de realizare a fundaţiilor prin echipe proprii.

Termenul de punere în operă este extrem de scurt fiind folosite module prefabricate din beton armat.

Termenul de indisponibilizare a liniei CF este de maxim 3 zile, perioadă asumată contractual.

Philro deţine toate autorizaţiile necesare pentru a putea executa astfel de lucrări.

Acordaţi o mare atenţie fundaţiilor. Nu optaţi pentru un sistem fără fundaţie. Sunt numeroase situaţiile în care asemenea sisteme au trebuit înlocuite după numai câţiva ani.