Tancuri de alimentare in vrac

tancuri de alimentare in vrac

Tancuri de alimentare in vrac

Multe materiale pentru alimentarea in vrac au caracteristici de stocare impredictibile. Pentru tancurile folosite la stocarea de hrana, produse fierbinti si alte produse care nu se considera ca sunt in curgere libera, este necesar sa instalati dispozitivul de agitare adecvat. Nerespectarea acestui lucru poate avea ca rezultat deteriorarea structurala a tancului, anuland garantia.

Picioarele de sustinere ale tancului de alimentare in vrac Lambton sunt facute prin presare din otel galvanizat de precizie. Constructia unica le ofera rigiditate si rezistenta superioara.

Gura de umplere a buncarului de la Lambton are o deschidere cu diametrul de 22”, iar capacul este un dom dintr-o singura piesa cu o buza de 4” pentru a proteja impotriva umezelii. Capacul se deschide dincolo de centru, pentru a permite accesul spiralei de umplere in tanc.

Control de la sol:

Optional, controlul de la sol permite inchiderea sau deschiderea capacului fara a parasi pamantul. Controlul vine insotit de o placuta de blocare pentru a elimina interventiile straine.

Ancore pentru picioare:

Un suport de ancorare galvanizat cu surub permite fixarea de fundatia de beton sau de structura de sustinere. Picioarele pentru palnie pot fi scurtate si suportul poate fi prins de acestea cu ajutorul unor noi gauri date in picioare.

Duze pentru palnie:

Duzele pentru palnie de la Lambton sunt disponibile in varianta dreapta si in cea cu înclinaţie de 30o. Ambele sunt facute din polipropilena pentru o durabilitate crescuta.

Duză dreaptă
Duză înclinată în unghi de 30o

Poarta culisanta cu cremaliera si roata dintata.

Optional, poarta culisanta cu cremaliera si roata dintata se poate atasa direct colierului de descarcare a palniei. Poarta culisanta este in intregime galvanizata, pentru a oferi ani intregi de functionare fara probleme. Este disponibila si varianta poarta culisanta manuala.

descarca brosura: Tancuri de alimentare in vrac

Alte detalii, date si brosuri tehnice sunt disponibile pe site-ul nostru www.silozuri.com