Buncare de incarcare – descarcare

buncare de incarcare - descarcare

Buncarele de incarcare – descarcare au un acoperis neted, etans, cu capac care poate fi deschis de la sol.

Elemente de rigidizare pentru peretele lateral de buncar Lambton sunt rezistente, presate din otel galvanizat 12” si garanteaza ca greutatea este transferata in sus de la picioare. Elementele de rigidizare sunt asezate cate trei pe foaie pentru buncarele de 15”, 18” şi 21” diametru si cate doua pe foaie pentru buncarele de 12”.

Foile palniei de descarcare sunt suspendate de un inel de compresie sustinut de picioare turnate groase, galvanizate. Buncarele cu diametre de 12’-18’ au o palnie in unghi de 45o. Gura de umplere a buncarului are un diametru mare, de 40” (24” la un buncar 12’). Capacul are cupola dubla pentru mai multa rezistenta. Capacul este montat pe tije metalice pentru a putea fi deschis si inchis prin culisare si pentru a nu fi suflat de vant.

Gura de vizitare este mare, de forma ovala care permite accesul si lasa o zona de evacuare a aerului. Are zavoare puternice care tin capacul pe loc. Atunci cand este deschisa, usa se lipeste de acoperis.

Un suport de ancorare galvanizat cu surub permite fixarea de fundatia de beton sau de structura de sustinere. Picioarele pentru palnie pot fi scurtate si suportul poate fi prins de acestea cu ajutorul unor noi gauri date in picioare.

Optional, poarta culisanta cu cremaliera si roata dintata se poate atasa direct colierului de descarcare al palniei. Poarta culisanta este in intregime galvanizata, pentru a oferi ani intregi de functionare făra probleme. Este disponibila si poarta culisanta manuala.

Structurile suspendate de la Lambton sunt proiectate pentru a sustine greutatea si a va ajuta in situatiile care necesita umplere suspendata. Toate structurile pot fi adaptate nevoilor dumneavoastra.

Sistemele de aerare conventionale usuca doar de jos in sus. Desi eficiente in uscarea jumătatii inferioare, adesea nu reusesc sa usuce cerealele din centrul si din partea superioara a buncarului. Pe masura ce granele sunt turnate in buncar, in centrul acestuia se acumuleaza particulele fine, rezultand un miez compact care impiedica penetrarea aerului.

descarca brosura: Buncare de incarcare – descarcare

Alte detalii, date si brosuri tehnice sunt disponibile pe site-ul nostru www.silozuri.com