Verificator greutate WM35 – Bbraun Timisoara

Verificator greutate Sartorius, model WM35 – client Bbraun – Timisoara

In cadrul unei linii de productie exista multiple posibilitati de a aparea erori. Multe dintre acestea se pot datora unui operator uman, altele sunt cauzate de imperfectiuni ale procesului tehnologic. Cu astfel de probleme se confrunta orice producator, indiferent de natura produsului final. Cum putem evita un produs finit neconform si astfel un client nemultumit? Prin eliminarea produselor necorespunzatoare. Cum aceasta inspectie nu se poate face numai vizual de catre un operator uman,  in prezent se folosesc mijloace moderne de control a produselor (pre)ambalate.

In cazul fabricii Bbraun din Timisoara, acestia doreau un mijloc de verificare a completitudinii pachetului cu produse finite. Astfel, cutiile care plecau spre comercializare erau completate de catre operatori umani, care trebuiau sa introduca un numar fix de produse in recipient. Cum de-a lungul unei zile de munca apare oboseala, neatentia etc. existau cazuri in care cutiile nu aveau numarul corespunzator de produse finite. Verificarea manuala a fiecarui pachet nu era o varianta fezabila, procesul durand mult prea mult. S-a impus varianta unei verificari in flux. Astfel, a aparut optiunea instalarii unui verificator de greutate in cadrul liniei de productie.

Echipamentul Sartorius WM35 este capabil sa verifice greutatea produselor din pachete de pana la 35 de kilograme cu o eroare de numai 10 grame. Astfel, verificarea completitudinii produsului/pachetului final este o certitudine. Sistemul este capabil sa trimita informatiile legate de greutate unui PLC sau calculator care poate face o medie a pachetelor cantarite, optimizand procesul de productie. De asemenea, fiind dotat cu alarma vizuala si sonora, acesta alerteaza operatorul care poate sa ia masura verificarii pachetului neconform.

Puteti verifica intreaga oferta de verificatoare de greutate in flux (si nu numai) la www.verificatoaregreutate.com si www.philro.ro

Verificator greutate WM35