Detecție cu raze X

Tehnologia cu raze X este capabilă să detecteze o gamă largă de factori de contaminare precum metal, sticlă, piatră, os, cochilii de scoici, ceramică şi anumite tipuri de plastic (cum ar fi PVC, Viton® etc.) prin toate tipurile de ambalaj şi la orice dimensiune a pachetului.

Dylog, unul dintre pionierii din piaţa inspecţiei cu raze X, cu gama lor binecunoscută şi testată de analizoare cu raze X Dylog, şi anume seriile DYXIM FB (flatbed), DYXIM S (o singură imagine laterală) şi DYXIM D (două imagini laterale), are peste o mie de instalări în întreaga lume, acoperind gama completă de aplicaţii din domeniul producţiei alimentare.

Dylog Hi-Tech, cu douăzeci de ani de experienţă în tehnologia cu raze X pentru industria alimentară şi de băuturi, a revoluţionat, împreună cu o echipă de ingineri de nave spaţiale, echipamentele cu raze X şi prezintă o nouă gamă de analizoare cu raze X — DYMOND.

Noua serie de analizoare cu raze X DYMOND combină cele mai noi tehnologii de design şi de construcţie cu noul software puternic şi intuitiv de la Dylog, oferind fiabilitate şi caracteristici de operare simplu de folosit, stabilind, astfel, noi standarde în tehnologia detecţiei cu raze X. Noul design satisface şi depăşeşte cele mai exigente cerinţe de igienizare şi de protecţie a mediului, stabilite de orice autoritate internaţională.

Seria de analizoare cu raze X DYMOND oferă cel mai bun echilibru între necesităţile unui sistem de detecţie cu raze X şi noile standarde industriale pentru controlul calităţii în domeniul alimentar şi farmaceutic.

PHILRO INDUSTRIAL livreaza, instaleaza, pune in functiune si intretine astfel de echipamente X-Ray.

Dylog X-ray