Calculatorul de proces iSii – Sere controlate de computer

Calculatorul de proces iSii - Sere controlate de computer

Calculatorul de proces iSii – Sere controlate
de computer

Calculatorul de proces care „gandeste” alaturi de dvs, vă sprijină și controlează in sera toate procesele companiei.
Cu inovatorul calculator de proces
iSii, pur și simplu vă gestionați întregul proces de afaceri din sera dvs: de la climatul serei și irigare la furnizarea de energie. Puteți vedea setările curente, valorile țintă și rezultatele dintr-o privire. Acest lucru va permite obtinerea produselor economisand energia, dar menținând în același timp si calitatea.

Sistem de proces „All-in-one”

Calculatorul de proces iSii - Sere controlate de computer

Calculatorul de proces iSii – Sere controlate de computer

    

iSii este un sistem de proces all-in-one, singurul care oferă soluții integrate pentru climatul serei, managementul apei și al energiei. Pentru a vă oferi o soluție totală pentru operațiunile de afaceri, calculatorul de proces iSii este complet integrat cu alte sisteme Hoogendoorn. De asemenea, acestea pot fi ușor de conectat la sistemele actuale, cum ar fi senzorii, pentru a permite o cooperare perfectă a tuturor proceselor de climă precum încălzirea, umbrirea, ventilația și iluminatul. În plus, calculatorul de proces este echipat cu un meniu în mai multe limbi și o conexiune securizată ce oferă acces din orice colt al lumii.

 Va definiti propriul rezumat de informații

Sistemul iSii este potrivit pentru toate tipurile de culturi și este perfect adaptabil pentru situația dumneavoastră. În interfeta de lucru puteți crea rezumate sub formă de grafice, setările listei, tabele, vizualizări și planuri de etaj (planuri ale sectoarelor serei), informatii ce va vor oferi o perspectivă asupra condițiilor din interiorul și din afara serei dvs. Puteți crea și aranja aceste foi de lucru în funcție de nevoile dvs. Cu ajutorul funcției de căutare disponibile, găsirea de informații se face foarte ușor economisind real timpul dvs. Reglajele climatice nu iau in considerare doar conditiile meteo curente existente, ci pot lua in calcul inclusiv prognoze meteo. De exemplu, temperatura din sera poate fi ajustată în funcție de tipul de vreme pentru zilele următoare și ferestrele pot fi închise chiar înainte ca o furtuna sa se apropie.

Cu calculatorul de proces iSii, veți obține controlul complet al condițiilor de cultivare din seră. În orice moment al zilei, indiferent de condiții, se poate crea un climat de creștere ideal si pe deplin adaptat la cerințele plantelor. Prin reglarea eficienta a climei, vă îmbunătătiți calitatea produsului, reduceti costurile și creșteti eficiența culturilor.

Prin interfata prietenoasa a sistemului iSii cu sistemul solid de functii versatile sunteti mereu cu un pas înainte.

Calculatorul de proces iSii

Calculatorul de proces iSii