PHILRO Industrial – (r)evoluția cântarelor rutiere (1)

Un scurt remember a câtorva cântare instalate de PHILRO Industrial:

Primul cântar PHILRO Industrial.

Cântarul rutier de mai jos este primul exemplar din lunga lista de cântare rutiere produse în cei 20 de ani de activitate. Clientul a fost la acea vreme Sidermet Calan.

Cântare rutiere în condiții dificile.

REALITATEA! Cântarele PHILRO Industrial pot fi instalate și pot funcționa practic ORIUNDE. Expertiza PHILRO Industrial în domeniu împreună cu portofoliul existent de instalări ne permit să vă prezentâm imagini REALE din diverse locații, toate reprezentând proiecte realizate de PHILRO Industrial și care FUNCȚIONEAZĂ și azi, chiar dacă unele sunt instalate încă din 1996.
Sunt prezentate cântare rutiere amplasate în spații extrem de strâmte sau în locuri în care nivelul de întreținere era de neimaginat: gropi de gunoi sau abatoare de produse animaliere.

Cântar rutier balastieră, proiectat de PHILRO Industrial

Camioanele pe care le vedeti în pozele atașate au fost surprinse în același timp pe cântar, ceea ce înseamnă o sarcină de peste 100t. Sigur ca așa ceva nu ar trebui să se întample, dar… s-a întâmplat. Iar cântarul PHILRO a rezistat.
Acest tip de cântar a fost a fost proiectat depâșind standardele normale, fiind gândit să suporte orice încărcare reală, fie ea și accidentală. Dacă urmariți cu atenție imaginile atașate veți înțelege imediat la ce ne referim.
Niciunul dintre sutele de cântare de acest gen nu s-a defectat. Orice alte comentarii sunt de prisos. 🙂

Cântar rutier 18m flat, cântărire automată, cu acces controlat prin card. Beneficiar: SC Ceramica SA Iași.

Ceramica Iași este unul dintre marii utilizatori de argilă din România. Produce o gamă variantă de tipuri de cărămidă pentru zidărie, caramidă aparentă, plăci ceramice pentru placări. Pentru un mai bun control al materiei prime s-a impus necesitatea cântăririi argilei transportate. PHILRO Industrial a instalat un sistem de cântarire auto tip FLAT, suprateran, la ieșirea din carieră. Sistemul de acces, proiectat special pentru a funcționa în condițiile specifice din carieră (foarte mult praf sau noroi cand ploua), este compus din 2 cititoare de card amplasate lângă cântar, 2 semafoare care semnalizează etapele cântăririi și un sistem integrat hardware/software care gestionează operațiunile.

Vom continua prezentarea cântarelor rutiere PHILRO Industrial într-un articol următor…