Ghid de alegere a unui cantar platforma

CANTAR PLATFORMA KPZ

Cântarele de podea, cunoscute ca si „cantar platforma” sau „cantare pentru paleti”, sunt folosite pentru a cantari paleti sau alte marfuri aflate intr-un depozit.

De obicei, cantarele au o capacitate cuprinsa intre 600 – 6000 kg si dimensiuni intre 800×800 si 2000x2000mm. Dacă sunteți în căutarea unuia mai mic, un cantar de banc ar putea fi adecvat, iar dacă va intereseaza unul mai mare, un cantar pentru camioane este solutia.

De-a lungul anilor, marketing-ul din spatele alegerii unui sistem de cantarire platforma a evoluat. In economia globală de astăzi există numeroase platforme disponibile, care face alegerea destul de dificila pentru consumatori.

Dacă aveti de gând să folositi cantarul rar, daca nu aveti nevoie de verificare metrologica pentru tranzactii comerciale sau daca veti cantari doar paleti foarte usori, si doar ocazional, atunci unul dintre cantarele disponibile in comertul on line la prețuri mici ar fi o rezolvare. Ar fi o alegere bazata doar pe ratiuni de economie.

Cu toate acestea, pe baza anilor de experiență acumulata (suntem pe piata de peste 20 de ani), consideram ca este mai rentabil pe termen lung sa cumparati unul din sistemele noastre. Desigur, acesta va fi mai scump, dar noi vindem doar platforme de cantarire de calitate, care sa apartina unui producator de renume, un brand de incredere.

Cum stiti ce cantar este cel mai potrivit? În primul rând, găsiti un model care indeplineste cerintele de capacitate și acuratețe. Apoi, uitati-va la caracteristicile necesare pentru aplicații (atât în prezent cât și în viitor), cum ar fi imprimanta pentru etichete si coduri de bare, funcționarea bateriei, afișaj la distanță etc . Apoi, contactati o companie de renume, cum ar fi Philro Industrial, reprezentanta in Romania pentru KPZ Waagen. De ce? Pentru că am învățat de-a lungul anilor in ce branduri sa avem încredere și care sunt cele de care vom sta departe. Unele dintre acestea din urma le vedem pe piata si nu au o „marcă”. Întrebati-va cine le construiește de fapt si, mai ales, cine ofera garantie si service?

Cantarele de podea low cost nu au, in general, multe opțiuni disponibile. În general, clientul doreste sa cumpere un cantar cu verificare metrologica și, optional, cu rampa sau rama pentru fundatie. În acest fel puteți avea în cele din urmă opțiunea de a adăuga o rampă sau de a ingropa cantarul dumneavoastră în podea. Dacă ați studiat deja cateva oferte de cantare platforma, dupa cum probabil ați observat, există unele sisteme pe piata la prețuri foarte mici. De obicei exista un motiv evident.

Iata de ce anumite cantare platforma sunt ieftine:

Greutatea pachetului in care se livreaza cantarul

Cele mai multe platforme de calitate de 1250x1250mm au o greutate de livrare de cel putin 125kg. Orice model care cantareste mai putin poarta riscul de flexare a platformei, mai ales atunci cand greutatea nu este centrata pe platforma sau incarcarea se face din lateral cu sarcini mari. Cu cat partea inferioara a cantarului este mai rigidizata, cu atat el este mai rezistent si in acelasi timp mai greu.

Indicatorul de greutate

De ce tip de indicator de greutate aveti nevoie? Indicatorul de bază este, de obicei, realizat din material plastic ABS. Afisajul prezinta greutatea și, presupune, de obicei, 5 butoane (zero , net / brut , tara, imprimare, unități ). Indicatoarele de greutate digitale mai bune sunt de obicei montate într-o carcasă din oțel inoxidabil și includ display-ul greutatii, tastatura completă ( ideală pentru introducerea de greutăți de tară), baterie și adaptor.

Canalul pentru cablul celulelor de sarcina

Cele mai multe, dacă nu toate platformele de calitate, ruleaza cablul de celule de sarcină prin intermediul canalelor de sub cantar. Acest lucru protejează cablul. Sistemele mai slabe calitativ ruleaza cablul pe sub cantar, folosind banda față-verso sau cârlige, acest lucru duce in timp la ruperea cablului sau la taierea lui.

Garantia

Sistemele low cost au garantie 1 an ( unele au doar 90 de zile !!!). Sistemele de calitate ofera perioade de garantie sensibil mai lungi.

Sperăm că, după ce ati citit articolul nostru, ați înțeles ce lucruri trebuie sa aveti in vedere atunci cand cautati sa achizitionati un sistem de cantarire de podea. Există o mulțime de firme care încearcă să vândă astfel de cantare. Compania noastra si-a facut o regula in decursul timpului, aceea de a furniza clientilor cantare de calitate, pentru uz pe termen lung.

Incercam pur și simplu sa vă oferim solutia de top direct proportionala cu bugetul alocat. Experienta noastra a demonstrat de nenumarate ori ca, pe termen lung, este mult mai rentabil sa achizitionezi un sistem de cantarire de calitate, o constructie robusta si fiabila.

Dacă aveti un depozit, o companie de transport marfă sau orice alt tip de afacere industriala, cantarele pentru paleți sau de podea sunt instrumente esențiale, ajutându-vă să țineti o evidență exactă a incarcaturilor si sa furnizati servicii de încredere pentru clienții dumneavoastră. Noi oferim o gama larga de produse de cântărire în opțiuni diferite. Suntem siguri că unul sau mai multe dintre produsele noastre este tocmai potrivit pentru aplicația dumneavoastra particularizata. Fiecare cantar oferit este garantat sa fie potrivit pentru exploatare maxima și să ofere precizia de măsurare pe care o cereti si o asteptati de fiecare data cand este folosit.

Platforme industriale de înaltă calitate, cu durată lungă de viață, construcții din oțel solid, vopsit negru in camp electrostatic, cu placa structurala, cantarele KPZ sunt concepute pentru a reduce la minimum deformarea sub sarcini grele și pentru a asigura ani de performanță .

KPZ Waagen este o companie infiintata in 1985 in Germania. Cu peste 25 de ani de experienta in industria de cantarire, a devenit un producator de top, oferind o varietate larga de echipamente de cantarire.

SetWidth269-KPZ-2 KPZ_Cantar_Animale KPZ_Cantar_Inox Nowy-2 KPZ_1500 Nowy-3