iSii compact – Irigatii personalizate si controlul climei

iSii-compact Gestionarea si managementul climatului din sera

iSii compact – Irigatii personalizate si controlul climei

Cu iSii compact realizati controlul si gestionarea climatului in sere si in camp deschis

 Controlul irigarii cu iSii compact economisește apă și îngrășăminte realizand dozarea optima de apă pentru nevoile plantei. Controlul climei crește randamentul și reduce actiunea dăunătorilor și a bolilor, prin optimizarea condițiilor de creștere. Structura modulară a iSii compact permite crearea propriului sistem adaptat necesitatilor: controlul irigarii, control climatic sau ambele.

Strategii optime de irigare

iSii compact va asigură că recolta dvs. primeste o doză optimă de apă și de îngrășăminte. În funcție de necesitățile plantei, selectați corespunzător momentul de pornire și cantitatea de irigare. Datorită structurii sale modulare, sistemul poate fi complet aliniat cu circumstanțele companiei. De exemplu, la iSii compact se poate extinde cu ușurință hardware-ul și software-ul suplimentar, dar si controlul climatic cum ar fi controlul ventilației.

Sistemul iSii compact poate fi operat de oriunde din lume prin intermediul computerului sau al telefoanelor inteligente. Puteți solicita în orice moment dorit date cu privire la condițiile de cultivare actuale. Software-ul este disponibil în mai multe limbi si permite să utilizați toate funcționalitățile sistemului de irigare la un nivel optim pentru a obține o producție mai mare și de calitate crescuta.

iSii-compact Gestionarea si managementul climatului din sera

iSii-compact Gestionarea si managementul climatului din sera

Gestionarea si managementul climatului din seră

În scopul obtinerii unor produse de înaltă calitate și al reducerii dăunătorilor și bolilor, este foarte important sa se pastreze o temperatură uniformă in seră si o umiditate constantă. Activitatea de control climatic a iSii compact coreleaza o serie de date pentru a echilibra în mod corespunzător toti factorii climatici. Software-ul climatizarii poate controla gurile de aerisire si ferestrele, ventilatoare de recirculare, ecranele de umbrire, încălzirea și răcirea, actionarea ventilatorului. Pe baza măsurătorilor efectuate la aspiratie, clima va fi controlată în mod automat, prin diferite comenzi de actionare a gurilor de aerisire ce vor fi deschise sau închise. 

Servicii și suport local 

La nivel local, Philro Industrial si Hoogendoorn va ajuta să stabiliți care funcționalități ale iSii compact v-ar fi necesare pentru ferma sau sera dvs. De asemenea, suntem pregatiti pentru a vă oferi serviciile necesare de implementare și suport. Acest lucru face ca procesul de instalare sa decurga fără probleme, iar costurile sunt reduse la minimum.

iSii compact este un pas inteligent spre o strategie eficienta de sisteme de irigații și de control al climei, cu un randament mai mare de cultivare.

 

iSii compact Hoogendorn si Philro Industrial

iSii compact Hoogendorn si Philro Industrial