PHILRO Industrial – (r)evoluția cântarelor rutiere (2)

Odată cu trecerea anilor, soluțiile de cântărire PHILRO Industrial evoluează: în acest moment, oferta PHILRO conține sisteme complet automate de cântărire ȘI identificare prin ANPR sau RFID.

Philro Industrial a dezvoltat sisteme inovatoare de control acces pentru cântarele rutiere produse, precum și sisteme complet automate de operare, care nu necesită prezența unui operator permanent. Toate soluțiile au fost implementate în aplicații reale, existând referințe concrete pentru fiecare dintre ele.

Cântare automate instalate în Sierra Leone!

Dupa cum se poate observa și din fotografii, condițiile de funcționare sunt deosebit de grele. Cu toate acestea, în cei peste 3 ani de funcționare, cântarul rutier automat nu a avut perioade de nefuncționalitate decât pentru activități de mentenanță preventivă.

Identificarea automată a numărului de înmatriculare.

ANPR PHL-GATE_ASCI list
Sistemul ANPR (Automatic Number Plate Recognition) produs de compania Philro Industrial este un dispozitiv plug-and-play “embedded system ready to business” care realizează identificarea plăcuței de înmatriculare a oricărui vehicul, calitatea imaginilor preluate și prelucrate intern de sistem fiind constant superioară, indiferent de condițiile meteo  sau de condițiile de iluminare ambientală… inclusiv noaptea, împotriva farurilor aprinse. Sistemul poate identifica în mod direct orice vehicul aflat în circulație, cu plăcuțe de înmatriculare românești sau străine, rata de detecție fiind de peste 98%.