Rampă feroviară automată pentru vagoane

Domeniul petrolier a fost inca din anii ’90 o tinta predilecta a sistemelor de cantarire automata.

Philro Industrial este prezent prin cantarele sale in toate sectoarele de logistica ale marilor rafinarii sau operatori petrolieri din tara, in cele mai multe fiind o prezenta exclusiva in zona cantaririlor industriale.

Instalatia prezentata este data in folosinta in 2001 si functioneaza in conditii optime si in prezent.

Este o rampa feroviara automata de incarcare a vagoanelor CF. Se bazeaza pe doua cantare feroviare extrem de complexe, capabile sa cantareasca o gama ampla de vagoane CF.

Philro Industrial este dezvoltatorul general al sistemului software de automatizare si control al rampei, inclusiv al sistemului de tractare livrat de firma Vollert, al carui partener este in Romania.

Instalatia de automatizare este proiectata in regim de operare multiplu, atat din cabina de control, dar si in zona platformelor de cantarire amplasate in zona Ex.

Proiectul este un alt exemplu de profesionalism din zona cantaririi industriale, in special software-ul de automatizare pentru zone cu grad mare de risc si complexitate, acolo unde eroarea unui operator uman poate duce la pagube imense sau la accidente fatale.